UK
cerbul carpatin brasovcerbul carpatin brasovcerbul carpatin brasov
cerbul carpatin brasov

Despre noi

Vă invităm să savurați meniuri din bucătăria românească și europeană în restaurantul nostru cu specific.

Restaurantul Cerbul Carpatin este special amenajat pentru evenimente festive, nunți, botezuri, banchete și alte petreceri private.

Cerbul Carpatin – Restaurant cu o istorie de peste 400 de ani.

Restaurantul Cerbul Carpatin a îndrăznit să pună pariu cu Timpul reușind să reînvie vremurile demult apuse.

Clădirea care găzduiește restaurantul a fost ridicată la jumătatea secolului XVI, la solicitarea Apolloniei Hirscher – soția primarului Brașovului de la acea vreme. Spațiul a servit inițial drept loc de negoț pentru breslele brașovene și ocupă primul loc între construcțiile civile ale Brașovului din secolul al XVI-lea, fiind înscrisă și în lista monumentelor istorice.

Restaurantul Cerbul Carpatin, nu este doar un restaurant, ci un portal care te duce înapoi în timp. Este situat în inima Brasovului, în Piața Sfatului de mai bine de o jumătate de secol și are o capacitate de 200 locuri.

De zeci de ani, preparatele din bucătăria tradițională românească și îndeosebi specialitățile ardelenești fac deliciul oaspeților care trec pragul Restaurantului Cerbul Carpatin (coaste, frigărui, mititei, tochitură, bulz).

Muzica live și spectacolele folclorice ne îmbie la dans în fiecare seară de joi, vineri și sâmbătă începând cu ora 20:00.

Restaurantul găzduiește și o Cramă, ce are o capacitate de 180 locuri, faimoasă pentru colecția de vinuri adunate din toate podgoriile țării unde se fac degustări de vinuri pentru toți doritorii.